
PINELLAS VINTERMENY
Klassiska smaker från Norden och Ryssland
FÖRRÄTTER
PINELLAS BLINIER (L,G)
inkl. smetana, rödlök, smält smör
- liten portion (1 blini) 11.00
- stor portion (2 blinier) 18.00
Extra tillägg till blinin:
- sikrom 2.50
- siklöjrom 3.50
- kallrökt ren och saltgurka 2.50
- tartar på kallrökt sik 2.00
BORSCHSOPPA (L,G) 10.50
övermört anklår och smetana
PINELLAS VORSCHMACK (L,G) 11.00
smetana, saltgurka, rödbeta
ANKLEVERTERRIN (L) 12.00
brioche och glaserat äpple
ISKÄLLARSIK (M,G) 11.00
gurka och dill
VL låglaktos| L laktosfri | G glutenfri | M mjölkfri | VE vegan
HUVUDRÄTTER
RENSKAV (L,G) 26.00
potatissmör, fermenterade lingon, saltgurka
KORNTABOULEH (M,G,V) 22.00
rökt selleri, stekt karljohanssvamp och dragon
KYCKLING KIEV (L) 25.00
ärtpuré och persiljesmör
INBAKAD OXINNERFILÉ (L) 29.50
palsternackspuré och mörk rosmarinsås
ROSTAD SIK (L,G) 27.00
potatisterrin och flodkräftssås
HALSTRAD RÖDING (L,G) 25.00
fänkål och rödbetspuré
BARNPORTIONER
1/2 PORTION 10.00
Vänligen välj bland huvudrätterna på à la carte-listan. Inbakad oxinnerfilé inkluderas inte.
EFTERRÄTTER
SYRNIKI (L,G) 11.00
fermenterade körsbär och vaniljglass
PAVLOVA A LA PINELLA (L) 11.00
JOGURTPANNACOTTA OCH HONUNGSCELLER (L,G) 11.00
DAGENS OST (L,G) 12.00
fråga mer av servitören