Harvinaislaatuinen sijainti historiallisessa Turun keskustassa, joen ja tuomiokirkon välissä on kokemus.

Ravintolan menu vaihtuu usein. Listalla on korkealuokkaisista raaka-aineista valmistettuja upeita annoksia. Sesongin mukaiset tuoreet raaka-aineet on tuotettu mahdollisimman lähellä ja keittiömestarimme valmistavat ja viimeistelevät ruoat huolella. Lounas tai illallinen pylväikön ja vanhojen kiviseinien suojassa sykähdyttää. Lounaalla voi valita useista maukkaista lounasvaihtoehdoista.

Herkulliset annokset heijastelevat maailmalla vallitsevia ajankohtaisia trendejä. Listalta löytyy suussa sulavia alkupaloja, mehukkaita ja taidolla valmistettuja pääruoksia sekä hurmaavia jälkiruokia.

Aterian täydentävät huolella valikoidut, hienot aperitiivit, täyteläinen viinivalikoima, jälkiruokajuomat ja muut ruokajuomat.

”Olemme luoneet menun, jossa raikkaus ja maut ovat pääosassa. Valmistamme ruoat itse alusta loppuun ravintolan keittiössä. Päivittäin tarjolla on myös erikoisannoksia, jotka on valmistettu kauden tuoreista raaka-aineista. Ravintolan rentoon tunnelmaan sopii hyvin myös se, että seurueet jakavat annoksia ja saavat näin maistella monia ruokia.”

– Pinellan keittiömestari